ជាំទី១២ លេខ២៤



ព្រះពបានលាចគ្រូតផ្ទុបា **ខាតិ សាសនា ព្រះម**លាតុត្រូ

រាជកិច្ច ទំព័រ ២៣៤៤

ស្តព

-បានឃើញរដ្ឋធម្មនុញ្ញ នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

ប្រកាសឲ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីសភាពាណិជ្ជកម្ម

និងការប្រព្រឹត្តទៅរបស់ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម

និងការប្រព្រឹត្តទៅរបស់សភាពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា

-តាមសំណើរបស់រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម

៣ណិជ្ជកម្មកម្ពុជា

ការតែងតាំងរាជរដ្ឋាភិបាល នៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា

ឲ្យប្រើច្បាប់ ស្តីពីការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅ នៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រី

ដែលប្រកាសឲ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីការបង្កើតក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម

តារឧតួលស្គាល់សមាបិត និទសមាសតាពភារិយាល័យប្រតិបត្តិ

ព៩រដ្ឋាតិបាលតម្អូ៩រ 100: CO 175 . UR.

អនុទ្រឹង្យ

សម្រាច់សតាពាណិទូតទ្មតម្កុខា អាណត្តិនី២

-បានឃើញព្រះរាជក្រឹត្យលេខ នស/រកត/០៩០៨/១០៥៥ ចុះថ្ងៃទី ២៥ ខែ កញ្ញា ឆ្នាំ ២០០៨ ស្តីពី

-បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ ០២/នស/៩៤ ចុះថ្ងៃទី ២០ ខែ កក្កដា ឆ្នាំ ១៩៩៤ ដែលប្រកាស

-បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៦៩៥/០៣ ចុះថ្ងៃទី ២២ ខែ មិថុនា ឆ្នាំ ១៩៩៥ដែល

-បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០១៩៦/១៦ ចុះថ្ងៃទី ២៤ ខែ មករា ឆ្នាំ ១៩៩៦

-បានឃើញព្រះរាជក្រមលេខ នស/រកម/០៨០៦/០២២ ចុះថ្ងៃទី ២៣ ខែ សីហា ឆ្នាំ ២០០៦ ដែល

-បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ ៩១ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី ០១ ខែ សីហា ឆ្នាំ ២០០៧ ស្តីពីការរៀបចំ

-បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ៨៩ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី២៦ ខែសីហា ឆ្នាំ២០០២ ស្តីពីការបង្កើតសភា

-បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ០៧ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី១១ ខែមករា ឆ្នាំ២០០៧ ស្តីពី ការរៀចំ

-បានឃើញអនុក្រឹត្យលេខ២៩ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី៣០ ខែមករា ឆ្នាំ២០០៧ ស្តីពីការកែសម្រួល មាត្រា៦ មាត្រា៩ និងមាត្រា១២ នៃអនុក្រឹត្យលេខ០៧ អនក្រ.បក ចុះថ្ងៃទី១១ ខែមករា

ឆ្នាំ២០០៧ ស្តីពី ការរៀបចំ និងការប្រព្រឹត្តទៅរបស់សភាពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា

ប្រកាសឲ្យប្រើច្បាប់ស្តីពីវិសោធនកម្ម មាត្រា២ និងមាត្រា១៥ ស្តីពីច្បាប់សភាពាណិជ្ជកម្ម

រា៩ឆ្នោតិចាល

ឆ្នាំ ទី ១២ លេខ ២៤

សប្តាហ៍ទី ៤ ថ្ងៃ ទី ៣១ ខែ មីនា ឆ្នាំ ២០១២

រាជកិច្ច ទំព័រ ២៣៤៩

សម្វេច

> ១-អ្នកឧកញ៉ាំ អ៊ឺត មើខ ២- ឯកឧត្តម **មុខ ទុខ** ៣- ឯកឧត្តម 🕺 អ៊ីតទី ៤- ឯកឧត្តម សុខ សុខ ៥- ឯកឧត្តម ឆឹម ម៉ិនសេខ ៦- ឧកញាំ តូ ពុយ ៨- ឧកញ៉ាំ អាន ឆំឌី ៧- ឧកញ៉ា ឈាំ ស្រ៊ុខ 90-ជំទាវ **អ៊ីខ ស៊ីនាអសុអន្តា**រី ៩- ឧកញាំ **ទុយ គឺ** 99- លោក **សាភ់ សុខណ្ណា** ១២- លោក ឈុន នំ ១៣-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **លុទច មើទយើន** ១៤-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **លី យ៉ឺទនាំអំ** ១៦-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **ស៊ីទ ថៃ** ១៥-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **សិន សុខ**ណា ១៧-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **សឹម ម៉ឺនមោខ**ា៨-លោកស្រីឧកញ៉ាំ **ទាន់ សុន្ទា** ១៩-ជំទាវឧកញ៉ាំ **សីម ឈីចទុ** ២០-ជំទាវឧកញា **នៃទទ ឆាលី** ២១-ឧកញ៉ាំ ឆាន់ ឆេខ ២២-ឧកញ៉ា យ៉ា ស៊ីយសាំទ ២៣-ឧកញ៉ាំ **សឹម ទោខ** ២៤-ឯកឧត្តម ហ៊ី ឆាទី ២៦-លោក ខៀម មេខមេទេ ២៥-ឧកញាំ ឆឺ យុនថៃ ២៨-ឧកញាំ **ឆី តិសិក្ខ** ២៧-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **អ៊ឺដ ឆៀ**ទ

භාලිතාහ.

ទទួលស្គាល់អ្នកឧកញ៉ាំ **គឺត ទើខ** ជាប្រធានសភាពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា។

ສາງສາຕ.

ទទួលស្គាល់សមាសភាពការិយាល័យប្រតិបត្តិរបស់សភាពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា

ដែលមាន

សមាសភាពដូចខាងក្រោម ៖ ១-អ្នកឧកញ៉ាំ **អ៊ិត ទើខ** ជាប្រធាន ២- ឯកឧត្តម ចុខ នុខ ជាអនុប្រធាន ៣- ឯកឧត្តម 🕺 អ៊ីតទី ជាអនុប្រធាន ៤- ឯកឧត្តម សុខ សុខ ជាអនុប្រធាន ៥- ឯកឧត្តម **សឹម ម៉ិនសេខ** ជាអនុប្រធាន ៦- ឧកញាំ តូ ពុយ ជាអនុប្រធាន ៧- ឧកញ៉ាំ សាន ម៉ាឌី ជាអនុប្រធាន ៨- ឧកញាំ ទុយ អី ជាអនុប្រធាន ៩- ឧកញ៉ា ឈាំ ស្រ៊ុន ជាអនុប្រធាន 90- ជំទាវ **អ៊ី១ ស៊ីតាអសុន**ត្វារី ជាអនុប្រធាន ១១- លោក **ហោក សុខណ្ណា** ជាអនុប្រធាន ១៦- លោក ឈុន ន័ ជាអនុប្រធាន ១៣-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **ឡាច ទើខយើល** ជាអនុប្រធាន 🖌 ១៤-ឯកឧត្តមឧកញាំ **សី ឃុំខនាត់** ជាអនុប្រធាន ១៥-ឯកឧត្តមឧកញាំ ស៊ីន សុខនភា ជាអនុប្រធាន ១៦-ឯកឧត្តមឧកញាំ **ស៊ីច ថៃ** ជាអនុប្រធាន ១៧-ឯកឧត្តមឧកញ៉ាំ **សឹម ម៉ឺនសេខ** ជាអនុប្រធាន ១៨-លោកស្រីឧកញ៉ាំ **ចាត់ សុទ្ធា** ជាអនុប្រធាន

.....

សប្តាហ៍ទី ៤ ថ្ងៃ ទី ៣១ ខែ មីនា ឆ្នាំ ២០១២

រាជកិច្ច ទំព័រ ២៣៤៦

១៩-ជំទាវឧកញ៉ា **សីម ឈីចទា្ស** ជាអ ២០-ជំទាវឧកញ៉ា **អែច ឆាំសី** ជាអ ២១-ឧកញ៉ា **ទោន់ មោខ** ជាអ ២២-ឧកញាំ **ទោនំ ស៊ីយសាំខ** ជាអ ២២-ឧកញាំ **សីម មោខ** ជាអ ២៣-ឧកញាំ **សីម មោខ** ជាអ ២៨-ឯកឧត្តម **ស៊ី ធាទី** ជាអ ២៩-ឧកញ៉ា **សី យុន ខៃ** ជាអ ២៦-លោក **ខៀម ចេខមោខ** ជាអ ២៨-ឯកឧត្តមឧកញ៉ា **អឺអ ខៀខ** ជាហេ ២៨-ឧកញាំ **ធី ភិសិក្ខ** ជាហេ

ជាអនុប្រធាន ជាហេរញ្ញឹក ជាលេខាធិការ

ទារត្រា៤. បទប្បញ្ញត្តិទាំងឡាយណា ដែលផ្ទុយពីអនុក្រឹត្យនេះត្រូវទុកជានិរាករណ៍។

എങ്ങർ.

ឆ្នាំ ទី ១២ លេខ ២៤

រដ្ឋមន្ត្រីទទួលបន្ទុកទីស្តីការគណៈរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងមហាផ្ទៃ រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងសេដ្ឋកិច្ និងហិរញ្ញវត្ថុ រដ្ឋមន្ត្រីក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម រដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋលេខាធិការ គ្រប់ក្រសួង ស្ថាប័នពាក់ព័ន្ធ អភិបាលនៃគណៈអភិបាលរាជធានី-ខេត្ត ប្រធានសភាពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា និងសាមីខ្លួន ដូចមានចែងក្នុងមាត្រា១ មាត្រា២ និងមាត្រា៣ ក្រវអនុវត្តអនុក្រឹត្យនេះ ចាប់ពីថ្ងៃចុះហត្ថលេខាតទៅ។ 🎤

រាជធានី

បានយកសេចក្តីដម្រាបដូន សម្តេចអង្គមហាសេខាមងីអេខោ នាយអារដ្ឋមន្ត្រី ដើម្បីសុំចុះហត្ថលេខា ពេសរដ្ឋមន្ត្រី រដ្ឋមន្ត្រីអ្រសួខតាណិទ្ថអម្ន_{័ក}

ទម ប្រសិន្ត

niccago :

- ក្រសួងព្រះបរមរាជវាំង
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានព្រឹទ្ធសភា
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានរដ្ឋសភា
- ខុទ្ធតាល័យសម្តេចនាយករដ្ឋមន្ត្រី
- ខុទ្ធកាល័យឧបនាយករដ្ឋមន្ត្រី
- អគ្គលេខាធិការដ្ឋានរាជរដ្ឋាភិបាល
- សាលារាជធានី-ខេត្ត
- សភាពាណិជ្ជកម្មកម្ពុជា
- ដូចមាត្រា៥

- រាជកិច្

- ឯកសារ-កាលប្បវត្ថិ

សម្តេចអគ្គមហិសៃសិចពីពេលោ ហ៊ុន សែន

ឆ្នាំ ២០១២